Minnesota United 2023/24 adidas Away Kit


Minnesota United 2023/24 adidas Away Kit

.

Minnesota United har presenterat sin Fotbollströjor Sverige. Kallas "Northern Lights Kit" säger klubben att tröjan fångar de djärva färgerna och dynamiska rörelserna från jordens största ljusshow och hyllar det vackra spelet.Från början har Minnesota United främjat en koppling till vår hemstats naturliga miljö. Från designen av vapen till själva trådarna som bärs på fältet, den hisnande skönheten i Minnesota har vävts in i varje tum av Loons identitet, inklusive en utvecklande kit-serie som har innehållit 2019 Drift Kit, 2020 Wing Kit, 2021 River Kit, 2022 Night Kit, och nu, 2023 Northern Lights Kit.Den senaste upplagan av klubbens kit-serie är en hyllning till en ojämförlig naturkraft som har blivit en del av Minnesotas kultur. I detta land med 10 000 sjöar har vi turen att ha en unik siktlinje till norrskenets dans över och över vår rika jord, vattenvägar och statens järnområde i den stora norr.
"Landslagströja Argentina Messi" utvecklar kopplingen mellan vår färgpalett och den naturliga världen för att skapa en unik djärv och energisk design. Denna fantastiska lutning hämtar inspiration från detta ständigt föränderliga fenomen över en sjö och en trädgräns, med dess livfulla färger som reflekteras i vattnet och bleknar tillbaka till en ren, ren flod. Dessa dynamiska element är också designade för att spegla den yttre fasaden på Allianz Field och hur den lyser upp natthimlen.En liten men slående detalj i det nya kitet avslöjar ljusa, energiska poppar av rosa sömmar längs sidorna av adidas 3 Stripes som pryder axlarna på tröjan. På baksidan av tröjan ser vi vår sexsidiga stjärna, en symbol med djup koppling till vår klubbvapen. Bindningen på insidan av halsen har den franska översättningen av Minnesota State motto, "L'etoile du Nord", eller Stjärnan i Norden. En märkbar detalj som syns i årets kläder är att vår Loon visas upp utan vår klubbvapen som bakgrund, en första för alla Minnesota United-dräkter.Inspirationen till VeloCITY-kitet var rörelse och fart när klubben ser ut att ta med sig energin och passionen från sin hemstad Columbus på vägen. Eftersom besättningen ser ut att fortsätta vara first mover, fortsätter dess fokus att inte bara ligga på att vara först med snabbhet – utan också att utvecklas, enat med en tydlig riktning på och utanför planen.
Den här säsongens VeloCity-kit visar besättningens två mest identifierbara färger, Black Gold, – att bära på sig visuella element som är synonymt med lagets hårda arbete och beslutsamhet, samt passionen hos sina supportrar eftersom klubben strävar efter att aldrig stå still . Parning med VeloCITY svarta kit kommer att vara klubbens Gold Standard kit som debuterade 2022. Framsidan och mitten av båda tröjorna kommer stolt att presentera klubbens officiella tröjsponsor, Nationwide. Klubbens högra ärmpartner kommer återigen att vara Tipico Sportsbook.På satsen finns svart på grått som använder klubbens isometriska schackbrädedesign genom linsen av hastighet och hastighet. Den ytterligare användningen av offset och korn ger visualisering av rörelse.Den solida stjärnan är en hälsning till klubbens outgrundliga första säsong – från 20 000 fans vid den första hemmamatchen till sagoboken som slutar med ett mästerskap. Björnen, "Urbs Indomita" och Republic FC-ordmärket ansluter direkt till fansens ingång som hjälpte laget till det amerikanska fotbollslexikonet för ett decennium sedan. Tower Bridge, ett av Sacramentos mest ikoniska landmärken som ingick i 2019 års City Kit hyllar också klubbens supportrar; En vaktels huvud och fjäder från Quail Kit 2021 är symboliska den inverkan som fansen har haft på klubben genom att etablera ett älskat smeknamn; https://www.neuefussball.de,Koordinaterna för Sacramentos stadshus representerar 2022 City of Trees kit.

65 Views