Irland 2023/24 Castore Home Kit


bortafotbollströjorna för Hongkongs landslag för säsongen 2023/24. Tröjorna använder en ny premium design med rundad hals från Nike Football.

.

Billiga Fotbollströjor om det inte finns något intresse från den bruneianska kungafamiljen, kan de lätt blåsa båda de två prospektörerna ur vattnet, men Bolkiah koncentrerar sig bara på sin fotboll.Som brorson till sultanen av Brunei Hassanal Bolkiah behövde Faiq aldrig arbeta en dag i sitt liv, men det hindrade honom inte från att förverkliga sin dröm om att bli professionell fotbollsspelare.24-åringen, som för närvarande arbetar i Thailand för Chonburi, har inte gett upp att ta sig till de stora ligorna efter att ha tillbringat tid med några Premier League-jättar.Vid 12 års ålder skrev han på för Southamptons akademi 2009 efter att ha börjat på AFC Newbury, en klubb nära hans skola Bradfield College i Berkshire.Umbro har presenterat El Salvadors hemma- och bortatröjor för den internationella fotbollssäsongen 2023/24. Kiten har moderna och eleganta design som är avsedda att återspegla passionen och stoltheten hos Salvadoransk fotboll.
Det irländska fotbollskläder barn med tryck avslöjade hemmadräkten som kommer att bäras av Irlands herr-, dam- och ungdomslag för den internationella fotbollssäsongen 2023/2024. Tröjan är den första från den nya FAI tekniska partnern Castore och den första med förbundets nya vapen.Republiken Irland 23/24 hemmatröja använder det irländska landslagets välbekanta gröna som basfärg. Nålränder i orange och vitt på landets flagga löper längs framsidan av satsen.De kombineras med grönt för att ge kontrast till tröjans vita v-ringade krage och ärmslut. "Éire" (irländska för Irland) är tryckt i vitt på satsens signoff-område.Nike har avslöjat hemma- och bortafotbollströjorna för Hongkongs landslag för säsongen 2023/24. Tröjorna använder en ny premium design med rundad hals från Nike Football.
Hong Kong 22/23 NIke hemmatröja är övervägande röd med vita detaljer. Den är inspirerad av Hongkongs flagga. Bortaskjortan vänder på färgsättningen med en vit bas och röda accenter. Nike Swoosh och Hong Kong Football Associations vapen är broderat på bröstet.Hongkongs herrlag kommer att debutera med sitt nya hemmadräkt när det möter den regionala makten Singapore i en internationell vänskapsmatch den 23 mars.https://www.trojorfotboll.com,Den blåa El Salvador 23/24 Umbro hemmasatsen Den har v-ringning, korta ärmar, broderad och modern grafisk tryckt design på framsidan. Bortaskjortan använder samma Umbro-design i vitt med ljusblått frontaltryck. Umbro-diamanten och "ES"-bokstäverna som används på El Salvadors landslagströjor är placerade på mitterna på kläderna.Den marinblå och himmelsblåa uppvärmningströjan kombineras med en kombination av 30-årsjubileet av den ikoniska vinsten och, av nationalhjälten Peter Schmeichel, i mål för 31 år sedan. DBU vapen.För att fira den berömda vinsten för över tre decennier sedan, är den vita förändringsdesignen för 2023 utsmyckad med rött, med den största skillnaden mot versionen som användes 31 år tidigare är V-ringningen snarare än helkragen.

356 Views