Arminia Bielefeld 2023 Macron Jubileumströja


Arminia Bielefeld 2023 Macron Jubileumströja

.

Joma Sport har avslöjat Cuba 2023/2024 hemma, borta och tredje Billiga Fotbollströjor. Nedgången följer förlängningen av Asociación de Fútbol de Cuba-samarbetet med det spanska sportklädesföretaget med ytterligare fyra år. Tröjorna är de första med fotbollsförbundets nya utseendevapen.Kuba 2023/24 Joma hemma-, borta- och tredjedräkter kommer att ses i aktion under sommarens CONCACAF Gold Cup 2023. Kubanerna kommer att möta Kanada, Guatemala och en kvarstående kvalmatch i gruppspelet i det regionala mästerskapet.National Autonomous Football Federation of Honduras (FENAFUTH) tekniska partner Joma har släppt Honduras landslagsdräkter för 2023/24, hemma, borta och tredje.Honduras 23/24 hemmatröja är i traditionellt vitt av de tre gånger FIFA World Cup-kvalmatcherna. Det klassiska utseendet är detaljerat med en blå polokrage, ljusblå axlar och ärmslut som inkluderar de två blå nyanserna som används på tröjan.
Fotbollströjor med tryck har en svart bas med klarblå kritränder. Den har en klarblå v-ringning med matchande ärmslut. Los Catrachos (The Catrachos) nya tredje kit är vitt med en stänkvattengrafik i två nyanser av blått genomgående. Honduras nationella flagga är placerad på skyltningsområdet för alla tre tröjor.Om du är ett fan av Olympique de Marseille minns du förmodligen den historiska natten den 26 maj 1993, då klubben blev det första och enda franska laget att vinna UEFA Champions League. Den kvällen, i München, gjorde Basile Boli matchens enda mål mot AC Milan med en kraftfull nick. Slutsignalen utlöste en explosion av glädje bland spelarna, personalen och de tusentals supportrar som hade gjort resan till Tyskland.Nu, 30 år senare, vill PUMA och Olympique de Marseille hedra denna anmärkningsvärda prestation med en ny begränsad upplaga 2023-tröja som hyllar arvet från Europas mästare. Tröjan, som kallas "Celebration"-kit, är en hyllning till den gyllene stjärnan som lyser över klubbens vapen, en symbol för stolthet och ära för alla Marseille-fans.Den huvudsakligen vita jerseyen har en modern och raffinerad design som blandar den nuvarande eran med 90-talet. Den ljusblå färgen är inspirerad av Marseilles himmel, medan den gyllene stjärnan utstrålar en blå stråle som täcker hela tröjan. Stjärnan representerar också enheten och mångfalden i staden, som alltid har stöttat sitt team med passion och lojalitet.
Olympique Marseille fotbollskläder barn med tryck kommer endast att bäras en gång av klubben den 27 maj 2023, när den är värd för Brest för den 37:e matchdagen i Ligue 1. Detta datum är nästan exakt 30 år efter den historiska segern i München, och det kommer att bli ett speciellt tillfälle för fansen att återuppleva känslorna från den oförglömliga natten.PUMA har också valt att producera denna tröja lokalt, i samarbete med Fil Rouge, en klädtillverkare baserad i Marseille sedan 2014. Detta är ett sätt att stödja den lokala ekonomin och visa respekt för miljön. Fil Rouge har redan samarbetat med PUMA förra året för att producera ett samlarkit helt tillverkat i Marseille, https://www.nogometnionline.com,som bars av OM mot Strasbourg den 21 maj 2022.

164 Views