Roma verslaat Napoli met 2-0, waardoor de hoop op de Champions League weer wordt aangewakkerd

.

Roma, Goedkope Hazard voetbalshirt dat een nachtmerriestart kende aan het nieuwe seizoen, begon laag en ging vervolgens hoog onder leiding van hoofdcoach Mourinho. Ze bereikten ooit de vierde plaats in het klassement, wat fans hoop gaf op een terugkeer naar de Champions League. De vorm van Roma is als een klif gedaald. Eerst schudden ze thuis de hand van Viola Fiorentina, om vervolgens in de uitwedstrijd volledig te verliezen van Bologna. In de twee rondes scoorden ze slechts 1 punt, waardoor het Roma-team viel in een oogwenk van de hemel naar de hel en de ranglijst daalde direct. Nadat ze het Europese theater hadden verlaten en de achtste plaats in het klassement hadden bereikt, stonden de Rode Wolves, wier moreel laag was, opnieuw voor een zware strijd in de 17e ronde van de Serie A. Ze stonden thuis tegenover titelverdediger Napoli, die tijdelijk op de zesde plaats stond in het klassement. Ik wil ook heel graag winnen en wil zo snel mogelijk weer in de top vier van het klassement komen! Na het begin van de wedstrijd was de aanvallende dreiging van Roma erg groot, maar scoren lukte niet. Nadat Napoli in de tweede helft van het veld werd gestuurd, veranderden de wissels van Mourinho de situatie. Uiteindelijk brachten Pellegrini en Lukaku met het doelpunt Napels 2 ten val. -0 thuis, wat laatstgenoemde een verliesreeks van twee wedstrijden opleverde!
Deze campagne stond thuis tegenover de machtige vijand Mourinho, volgens het 3-5-2-systeem. Patricio bleef het doel bewaken voor de Rode Wolven, voetbaltenue ronaldo met Endica, Llorente en Mancini in de verdediging. Lewski, Bovey, Paredes, Cristante en Christensen vormden de vijf middenvelders, en het aanvallersduo was Lukaku, samen met Belotti.Napoli, dat buitenshuis speelde, nam een ​​4-3-3-formatie aan. Meret begon als de laatste ijzeren poort van de ploeg en Di Lorenzo, Rahmani, Juan en Rui vormden een achterste vier. Anguisa, Lobotka en Zelinsky staan ​​op het middenveld. , de spitsdrietand Osimhen staat in het centrum, en Politano en Kvaratschlija staan ​​aan beide kanten.Nadat de scheidsrechter had gefloten om de wedstrijd te beginnen, onderdrukte Napels Roma in de uitwedstrijd en controleerde de bal meer aan hun voeten. Een verdedigende tegenaanval is echter ook de favoriete speelstijl van Madman. Hoewel de Rode Wolves op het toneel in het nadeel zijn "Maar hun aanvallende dreiging was nog groter dan die van hun tegenstanders. In de 20e minuut, nadat Lukaku de bal in het strafschopgebied kreeg, reageerde hij op Bovi die opvolgde. Het afstandsschot van laatstgenoemde raakte de lat en ging vervolgens uit Een minuut later maakte Belotti een voorzet en Bovi kreeg een kans van dichtbij voor het doel. Helaas slaagde hij er nog steeds niet in die te grijpen en werd gered door de doelman van Napels.Tegenover de ijzeren vatformatie van Roma had Napels niet veel opties. Ze konden alleen vertrouwen op de persoonlijke capaciteiten van de sterren om aan te vallen. In de 35e minuut viel Osimhen van de pijn op de grond nadat hij in het strafschopgebied in het gezicht was geraakt. , maar de scheidsrechter gaf aan dat er geen kans was. Met een strafschop kregen beide ploegen beslist niet veel kansen in de eerste helft. Uiteindelijk keerden ze met een stand van 0-0 terug naar de kleedkamer.